Uitchecken 0 0.00

0-Goederen
Belastingen 0.00
Integer 0.00
Gratis verzending motorfiets schakelaars motorbike stuur schakelaars claxon unviersal de moto power vintage zwart vuil pit bike hot

Gratis verzending motorfiets schakelaars motorbike stuur schakelaars claxon unviersal de moto power vintage zwart vuil pit bike hot

€ 16.61
 

Bestaand
Hoeveelheid van het product

van harte welkom om ons merkaroma moto accessoires Professionele auto onderdelen winkel,Genieten van uw tijd shoppig!!!!We zijn ervan overtuigd dat onze motor onderdelen is van de beste kwaliteit op aliexpress!        Kleur : zwart Materiaal : plastic Eenvoudig te installeren, directe bout- op  Pakket inbegrepen :
Een paar van de motorfiets schakelaar( links en rechts)        1. wereldwijde verzending.( met uitzondering van enkele landen en apo/fpo)
2. bestellingen tijdige na de betaling verificatie.
3. wij verschepen slechts aan bevestigd adres orde. Uw bestelling adres moet uw verschepend adres.
4. de getoonde afbeeldingen zijn niet de werkelijke item en zijn alleen voor uw referentie.
5. transittijd van de service wordt verstrekt door de drager en uitsluit weekends en op feestdagen. Transittijden kunnen variëren, in het bijzonder tijdens de feestdagen.
6. als je nog niet te ontvangen uw zending binnen 30 dagen na betaling, neem dan contact met ons op. Zullen we de zending volgen en weer terug naar u zo spoedig mogelijk met een antwoord. Ons doel is de klanttevredenheid!
7. voorraad als gevolg van de status en de tijd verschillen, zullen we kiezen om uw item van onze eerste magazijn beschikbaar voor snelle levering.1. u 7 dagen om ons te contacteren en om terug te keren het 30 dagen vanaf de datum waarop het werd ontvangen. Als dit item zit in uw bezit meer dan 7 dagen, het wordt beschouwd als gebruikt en we zullen niet geven u een terugbetaling of vervanging. Er zijn geen uitzonderingen! Het verschepen kosten te dragen door zowel verkoper als koper in de helft.
2. alle geretourneerde artikelen moeten in de originele verpakking en je moet ons voorzien van de tracking-nummer verzendkosten, specifieke reden voor de terugkeer, en uw po #.
3. wij vergoeden u winnen uw volledige bedrag, na ontvangst van het object in de originele verpakking staat en met alle onderdelen en accessoires meegeleverd, nadat de koper en verkoper te annuleren de transactie uit aliexpress. Of, kunt u ervoor kiezen om een vervangende te hebben.
4. zullen dragen alle het verschepen kosten als het product( s) is( geïnteresseerd) niet zoals geadverteerd.    

Productgegevens

Aritkeltype:
Motorfiets schakelaars
Modelnaam:
A-SW-03
Speciale eigenschappen:
Switch
Materiaaltype:
Plastic
Merknaam:
lizoai

Beste verkopers