Uitchecken 0 0.00

0-Goederen
Belastingen 0.00
Integer 0.00
3.6L roestvrij mini vaatje growler wijn pot bier growlers unbreakable homebrew carbonating

3.6L roestvrij mini vaatje growler wijn pot bier growlers unbreakable homebrew carbonating

€ 39.00
€ 43.21
 

Bestaand
Hoeveelheid van het product

3,6 liter roestvrij mini vaatje bier growlers brombeer wijn pot onbreekbaar homebrew koolzuur  Beschrijvingen : brombeer en cap gemaakt van 304 roestvrij staalgemaakt om fles staatmassief enkele wandconstructiehouden van het licht uit en onderhouden van de druk voor carbonatatie dagen aan een stuk Ontworpen om vast te houden druk groter dan wat nodig is voor fles kracht conditionering en koolzuur, dit zodat u om creatief te zijn wanneer fles conditioninghoudt uw drank kouder langer dan het glas concurrenten en breuk is nooit een probleem  Ja, wij combineren het verschepen!Als u vragen heeft op de verzendkosten, neem dan gerust contact met ons op via e-mail voordat u de aankoop van artikelen aliexpress.Verzendkosten : We altijd het schip de item( s) binnen 5 werkdagen( zaterdag& vakantie niet inbegrepen) na ontvangst van de betaling. Item( s) zal worden verzonden door register luchtpost met het volgen van aantal
Het duurt ongeveer 15-20 werkdagen voor verzending ons, canada, verenigd koninkrijk, australië en japan 20-30 werkdagen naar andere landen. 6-8 weken schip brazilië, spanje, italië of andere landen naar andere landen geen gespecificeerd.
Verschepen tijd misschien beïnvloed door de douane vertraging, vakantie, gebeurtenissen of andere onzekerheden. Konden we niet garanderen dat de aankomsttijd.
zorg ervoor dat u akkoord gaat met de levertijd vóór inkoop
Als je zou willen om uit te kiezen voor een andere sneller uitgedrukt, neem dan contact met mij op voor de aankoop van.
Feedback :
We zijn toegewijd aan uw postive feedback na ontvangst van uw betaling. Als om welke reden u niet het gevoel dat we hebben verdiend
Postive feedback, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren via e-mail aliexpress, we zullen zo snel mogelijk te communiceren om een probleem op te lossen.
Vertrekken we positieve feedback voor alle aankopen en waarderen u het delen van uw uitstekende ervaring met andere aliexpressers!
 
Garanderen :
Wij garanderen dat alle post beschrijvingen zijn nauwkeurig. In het geval dat is defect of een item je kreeg de verkeerde item,
Contact met ons op via e-mail aliexpress. We zullen blij zijn om eventuele problemen op te lossen zo snel mogelijk.
faq
1 q : hoe kan ik betalen voor mijn shopping?
Een : we accepteren escrow alleen. Credit card is eenvoudig aan te brengen op de escrow betaling
2 v : doet het item( s) scheepvaart met de tracking nummer?
Een : ja, alle items ia verzending met de tracking nummer in elke bestelling, en je kunt zien dat de verzendstatus op de bijbehorende website.
3 v : als ik wil kopen bulk, hoeveel van de wholesale-prijs?
Een : wanneer de klant willen bulk kopen, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren via e-mail aliexpress, geven wij u een beste prijs.
4 v : ik heb een aantal soortgelijke producten, maar ik kan niet vinden in uw winkel, kunt u dat?
Een : ja, kunt u de foto naar ons. We zullen proberen ons best om uit te vinden en antwoord van de prijs aan u. Ook, we accepteren aangepaste product.

Productgegevens

Type:
Bar accessoires
Merknaam:
SIBAOLU
Hoeveelheid:
1
Materiaal:
Metaal
Eigenschap:
Wegwerpbaar,Stocked
Certificering:
CE / EU
Metalen:
Roestvrijstaal
Modelnummer:
1
Baraccessoires:
homebrew

Beste verkopers